tisdag 7 september 2010

Förtydligande om vertikalträffen

Många har hört av sig och undrat lite om träffen i Arvika den 18:e september.
Några har inte förstått riktigt vad det är och några har undrat vad meningen med en träff egentligen är. Jag ska försöka förklara tanken bakom:
Vertikalfisket är inte så gammalt i Sverige, men det växer hela tiden. Men man kan inte lära sig allt genom tidningsreportage och filmer. Detta tog gänget bakom Piscatus fasta på och anordnade Sveriges första träff 2009, en dundrande succe.
Träffen här i Arvika kommer att bli den femte som anordnas i Sverige och vi hoppas den kommer bli lika uppskattad som de tidigare har varit.
Många har trott att det är en tävling men det är alltså helt fel.
Meningen med träffen är att likasinnade ska få en chans att mötas, dela med sig av kunskaper och att helt enkelt ha kul!
Det är inte varje dag man får chansen att sätta sig ner med "kändisar" från tidningar, filmer m.m. och få ta del av deras tips. Det är fruktansvärt lärorikt!
Det är även riktigt kul att kolla in båtarna, en vertikalbåt kan verkligen variera i utseende. Jag har sett allt från en 5-meters bass-båt med 175 hk till en Pioneer jolle på 2,35 meter användas!
Så jag hoppas verkligen att ingen är för blyg för att komma. Träffarna är avsedda för alla! För de som just börjat med vertikalt eller de som hållit på en stund. För de som aldrig provat eller för de som är riktiga proffs. Alla är välkomna och alla har nåt att lära av varandra!
Det kostar 40:- att delta. Det finns inga priser att vinna men däremot avslutas träffen med en utlottning av väldigt fina grejer.
Så kom till Arvika den 18:e och var laddad för en riktigt rolig dag!
Tjipp//Micke :)

1 kommentar: