söndag 6 juni 2010

Årets första

Summering av en väldigt varm men skön dag på Glafsfjorden: En gös ca 2 kg, några abborrar och så förstås de vanliga bomhuggen som var ganska många.
Fick alltså tyvärr bara en gös men vi är nöjda ändå.
Det var årets första gös.
Första gösen i nya båten.
Och första gösen som Mattias fick drilla med nya spöt och nya rullen.
Men jag tror huden har krympt i solen. Det stramar konstigt i ansiktet.
Gösen tog en Fin-S av den mindre modellen. Vet inte vad färgen heter men den är svart över ryggen och vit, lite blåskimrande på sidorna. Djupet var ca 10 meter. Just mellan 10 och 11 meter var det mest fisk idag.
Nästa gång tar vi fler!
Tjipp//Micke

3 kommentarer:

  1. Hallo! ja såg inte till er i dag,var ute & jiggade borre ingen större lycka 4 st små som får växa till sig,Hat Gött! ps lodet omställt hehe.

    SvaraRadera
  2. Abborrarna stod djupt iaf de större. Ca 12-13 meter. Vi såg aktern på din båt när vi for över till Skagern för att testa Bananen. Ingen lycka där. Ang. lodet: Inget fel att köra på Fish Id men lodet ljuger väldigt då. Visar allt som fisk. Bubblor, språngskikt, störningar, ja allt. Enklare att se storlek på fisk och betesstim utan.
    Mvh Micke

    SvaraRadera
  3. Har du några tips vart man ska fiska i glafsfjorden? Har varit ute och prövat några kvällar nu men det har varit heldött så antagligen är jag på fel ställe eller också så fiskar jag med helt fel drag ;P

    SvaraRadera