torsdag 1 juli 2010

Nya Fiske-feber

Att komma hem efter en lång dag på jobbet och upptäcka att ett nytt ex av Fiske-feber har kommit är verkligen perfekt. Hela kvällen räddad!!
Att det sen handlar en hel del om pelagiskt jiggfiske efter gös gör det ju inte sämre precis. En metod jag och brorsan tänkt prova på i sommar.
I en av artiklarna möter ni Joakim Larsson från Kil. En väldigt trevlig kille som vi träffade på vertikalträffen på Västra Örten. Det första vi lade märke till var hans extremt välutrustade lilla båt. Sen visade det sig att han även gjuter sina egna jiggar. En sann entusiast med andra ord!
Vi fick några klart intressanta jiggar av honom som vi ska provfiska. En del av jiggarna visar prov på "nytänkande" som vi måste få återkomma till. Vill lägga några pass med dom först.
Om nån är intresserad av att prova några av Jockes jiggar, hör av er så förmedlar vi kontakten. Ledsen att du blev så "grynig" Jocke. Snodde bilden ur tidningen så fotot blev inget vidare.

Köp tidningen och bli inspirerade av Jockes båtbygge!

För övrigt pågår uppladdning inför helgens tävling på Ekenäs. Brorsan och farsan åker ner i morgon bitti för att provfiska. Själv kan jag inte slita mig från jobbet utan ansluter senare under kvällen. Lagom till en pilsner och lite "ljug", perfekt.
Tjipp//Micke

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar