söndag 28 juni 2015

"Slaget om Tisaren"

Ja "slaget om Tisaren" blev väl mer likt "nötandet av Tisaren"
Vi hade sett ut ett område på fredagen som det gick en hel del fina ekon som vi ville börja i på tävlingen. När vi kom dit och inväntade starten så såg vi ett jättefint eko och vi sa till varandra -ja dom är kvar, prefect!
Starten gick och vi började med att leta upp det fina ekot igen......som inte var kvar :( och det gällde även alla andra ekon som var där dagen före! så det vara bara att börja leta i området men hittade bara för korta gösar så vi fortsatte till dom andra ställen som vi sett ut på fredagen men tyvärr så var det bara smågös kvar där också, sista stället som vi hade valt ut levererade tillslut en gös på 70cm som blev våran enda godkända fisk för dagen.
 Hamnar man inte riktigt rätt från början och får en bra start på den tävlingen så är det väldigt svårt att hänga med dom övriga duktiga fiskarna som är med och ställer till det ;P
Men vi fick ju en godkänd tillslut som högg en jigg från Z-Bait så vi var med på pappret iaf så nu är det bara att vänta till nästa års tävling då vi funderar på att förtöja båten i Stipos skuta för den mannen kan ta gös i vilket vatten han än hamnar i =)
Jag testade att ladda ner sjökortet över Tisaren som finns på Insight genesis och det fungerade kanonbra så ladda ner det om ni har tänkt att åka dit och fiska för det underlättar en del.
Tack till alla inblandade för en mycket trevlig tävling så ses vi säkert nästa år igen.

/Mattias

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar